„Presa, o afacere din cuvinte. După 10 ani” – Gala ASJ

Ne-am născut din dorința de a schimba ceva la viața studențească, de a forma și îndruma tinerii care vor să învețe mai mult decât o fac pe băncile facultății, iar acum, aniversăm zece ani în care am fost de 10 pe plan local și național.

Am organizat peste 50 de proiecte și activități culturale, workshop-uri cu personalități din domeniul jurnalismului, campanii împotriva discriminării, întâlniri cu jurnaliști, scriitori, cu profesorii de la facultate, pentru a-i cunoaște și în afara orelor de curs, și am devenit cu timpul „Familia ASJ”.

De-a lungul unui deceniu ASJ a fost premiată cu peste 10 premii și distincții naționale și locale, printre care „Premiul pentru cel mai bun proiect de la Universitatea «Alexandru Ioan Cuza» din Iași” (anul 2016 și 2017) sau Cupa FEstudIS. În anul 2016 am fost premiați la Palatul Victoria pentru activitățile desfășurate în cadrul proiectului „Iași, capitala renașterii naționale”, organizat la Iași în perioada 14-16 decembrie de Departamentul Centenar din cardul Guvernului României.

În cadrul evenimentului de lansare, în 2007, intitulat „Presa – o afacere din cuvinte”, au fost invitați jurnaliștii Mihai Tatulici, Sanda Nicola, Liviu Iolu și Răzvan Ionescu. Acum, la zece ani distanță, dorim să marcăm momentul printr-un eveniment-dezbatere, „Presa, o afacere din cuvinte. După 10 ani”,  la care sunt invitate două personalități, Mihai Tatulici, jurnalist, și Alexandru Giboi, director general AGERPRES.

Printre invitați se numără oameni de presă cu care am colaborat de-a lungul timpului, profesori, dar și foști membri ai asociației. Evenimentul are ca scop celebrarea celor care au fost în ASJ și a celor care ne-au sprijinit în cei 10 ani.

Așadar, vă așteptăm vineri, 19 ianuarie, începând cu ora 18:00 la Ateneul din Iași, pentru a sărbători continuitatea. Evenimentul este deschis publicului larg, iar intrarea este gratuită.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s