Testimoniale

Chiar dacă perioada petrecută în asociație a fost de circa un an, acolo am învățat că surprizele vin de unde nu te aștepți. Mulțumesc colegilor care au tras de mine să mă implic cât mai activ în proiecte foarte importante marca ASJ, precum SFR. Sper că am reușit să ajut. După ce am părăsit asociația mi-am dat seama că este bine să te implici când trebuie și cum trebuie. Mulțumesc!

Daniel Bișog

Această asociație mi-a oferit o studenție minunată. Am învățat de la fiecare câte ceva și mi-am realizat portofoliul care mă recomandă peste tot. O să îmi amintesc mereu  cu drag de ASJ.

Diana Mihai

ASJ-ul mi-a făcut cunoștință cu oameni care m-au încurajat să merg mai departe, care mi-au devenit peste noapte prieteni. M-a făcut să-mi fie drag să stau până noaptea târziu lucrând la proiecte, organizând evenimente, făcând liste. M-a ajutat să cresc, să comunic, să îmi doresc să cunosc cât mai multe. Mulțumesc!

Silvia Alexandra Nistor

Aici am crescut, iar ceea ce sînt în ziua de astăzi, cam peste 80 %, datorez muncii din ASJ, inspirației de aici, colegilor, prieteniilor legate pe viață aici. Aici mi-am cunoscut jumătatea la propriu și la figurat.


*Corina Gologoț  a fost membru de 8 ani în ASJ.*

Corina Gologoț (Giurgia)

Am fost membră a acestei asociații vreme de doi ani, iar experiențele trăite acolo sunt unice. Mi-aș dori să  am timpul liber de odinioară, să fiu iar boboc la jurnalism și să n-am timp de griji or plictis. Pe mine, personal, Asociația Studenților Jurnaliști m-a format atît profesional cît și personal, iar în doi ani am reușit să-nvăț ce alții reușesc s-o facă poate în trei, patru sau niciodată. Mulțumesc pentru experiențele trăite în cadrul acestei asociații. Amintirile cu și despre voi nu vor putea fi șterse niciodată, nici cînd mulți dintre noi, poate, vor fi împrăștiați prin diverse colțuri ale lumii.

Romina Paula Hamzeu

Nu am fost student nici la Jurnalism, nici la Informatica și nici la Chimie. De fapt, nici măcar nu am fost student în Iaşi, dar totuşi am făcut parte din ASJ, o perioadă. A fost o conjunctură frumoasă intrarea mea în ASJ, conjunctură de pe urma căreia am câştigat prieteni care au fost alături de mine în cele mai importante momente.

Credeţi-mă, sunt o echipă pe cinste. Pe lângă lansările de carte, promovări ale noilor filme, training-uri şi alte evenimente culturale unde ASJ-ul este partener, membrii acestei asociaţii sunt complici şi la momentele unice din viaţa ta. Rar mai găseşti 40 oameni, care să stea afară, în frig, cu un afiş lung, de 15 metri, în mâini, în Piaţa Unirii, pentru a-i face o surpriză iubitei. Şi nu, nu m-au plătit să le fac reclamă.

Mihai Hrihorov

Mihai Hrihorov

Şedinţe, implicare, echipă, surprize, munte, nuntă, albastru, amintiri. Sunt doar câteva cuvinte ce-mi vin în minte când mă gândesc la ASJ. Am făcut parte din echipă timp de trei ani, trei ani în care am reuşit să cunosc oameni importanţi, să învăţ lucruri noi şi să particip la multe training-uri, toate acestea contribuind frumos la formarea mea.

Mă consider un om bogat. Am prieteni, buni de păstrat mult timp de acum încolo şi muuulte amintiri de povestit. Ori de câte ori revin în Iaşi, aştept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu ei şi să le ascult planurile pentru proiectele ce le desfăşoară.

Mi-s tare dragi toţi şi mă bucur tare mult că am putut fi unul dintre membrii ASJ.

Nicoleta Hrihorov

Nicoleta Hrihorov

După aproape 5 ani în ASJ, după zeci de proiecte, sute de planuri și mai multe reușite decât ne-am fi imaginat, rămâne mai mult sincerul decât clișeicul: „Nu regret nimic!” Sentiment al naibii de bun.

Anca Scutelnicu