Nostalgia vremurilor bune

Acest articol este scris cu nostalgie, nostalgia vremurilor bune. Acum cateva zile eram pe youtube si căutam să vad un trailer pentru un film, și întâmplător am dat peste o melodie care făcea parte dintr-un film de  pe Disney Channel, și așa s-a născut ideea acestui articol. Probabil fiecare dintre noi am trecut prin acea perioadă în care eram „înnebuniți” de un anumit film sau serial de pe Disney Channel, pentru că să fim sinceri cui nu-i plăceau? Iți dădeau o stare de bine, erau captivante și parcă așteptai cu nerăbdare să apară următorul episod.

Mai jos am să vă prezint top 5 seriale Dinsney Channel care mi-au făcut copilăria mai frumoasă:

  1. Hannah Montana- după cum bine știți este vorba despre povestea unei tinere, Miley Stewart care duce o viață dublă, una ca și pop star, unde își ia numele de Hannah Montana, iar când nu își petrece timpul la concerte și conferințe, Miley încearcă să ducă o viață normală, însă este dificil să fii în același timp în două locuri. Totuși tânăra adolescentă este sprijinită de tatăl ei, Robby Ray Stewart, care la rândul său a fost un star pop și prietenii ei Lilly Truscott și Oliver Oken. Pentru mine a fost un serial minunat, și cred că de aici a plecat pasiunea mea pentru muzică, îmi place să cânt adesea, o fac de  câte ori prin ocazia, chiar dacă nu am voce J.

2. H2O adaugă apă- este un serial canadian ce are în centru trei adolescente Cleo, Emma și Rikki care au preocupări și viziuni diferite, dar ceva le aduce împreună, faptul că viața lor se va schimba radical și vor împărtăși împreună acelși secret. Cel de a fi sirenă. Ideea serialului a fost interesantă, mi s-a părut că  avut câte un pic din fiecare, dramă, comedie și cîte o poveste de dragoste. Nu știu de voi, însă atunci când eram mică îmi plăcea să mă prefac că sunt sirenă, să fug în casă când e lună plină sau să nu mă stropesc cu apă, dar cred că fiecare am trecut printr-un asemenea episod sau poate doar eu eram ciudata.

3. Zack și Cody-  este un serial în care se vorbește despre povestea a doi gemeni, Zack și Cody care sunt nevoiți să locuiască într-un hotel din cauza faptului că mama lor este o cântăreață nu prea cunoscută, și a fost nevoită să semneze  un contract cu directorul unui hotel, domnul Moesby. Mare parte din viața lor se desfășoară în incinta hotelului, unde vor face o mulțime de năzdrăvănii. Ceva mai târziu viața celor doi se va muta pe „punte”, căci,avem și continuarea serialul, Zack și Cody- o viață minunată pe punte. Personal serialul mi s-a părut amuzant, avea umor și mă făcea să mă simt mai veselă de fiecare dată când mă uitam.

4. Bona mea e un vampir – vizează povestea lui Ethan Morgan și Benny doi buni prieteni care încearcă să rezolve diferite cazuri legate de vampiri. Totul începe în momentul în care părinții lui Ethan vor să meargă la o petrece, însă nu vor să-i lase singuri pe Ethan și pe sora lui, așa că plătește o dădacă pentru a sta cu ei. În mod normal dădaca trebuia să fie Erica, o tânără blondă și frumoasă, dar ieșind la o întâlnire decide să o trimită pe Sarah. Ethan și Benny descoperă că Sarah și restul erau vampiri și de aici pleacă întreaga acțiune. Cred că serialul acesta mi-a dezvoltat pasiunea pentru paranormal și chestii abstracte, motiv pentru care una din temele pe care le-am ales sa le scriu la un proiect pentru facultatea a fost conceptul de vampir și strigoi.

5. Magicienii din Waverly Place-  serialul  se concentrează asupra familiei italiano-mexicană Russo, care o include pe Alex, fratele ei mai mare Justin și fratele lor mai tânăr Max. Cei trei frați Russo sunt magicieni în pregătire și trăiesc cu tatăl lor italiano-american, Jerry, un fost magician, și mama lor mexicano-americană, Theresa care este muritoare. Frații trebuie să își păstreze secretul în siguranță atâta timp cât trăiesc în lumea muritorilor. Când toți termină antrenamentul vrăjitoresc, toți trei frații vor avea o competiție de magicieni pentru a decide cine va deveni magicianul familiei din generația lor, singurul care va putea să își păstreze puterile pentru totdeauna, în timp ce restul își vor pierde puterile și vor deveni muritori. Este un alt serial care m-a fascinat și mi-a dat impresia la momentul respectiv că sunt plină de puteri magice, aș putea spune că „a scos” vrăjitorul din mine. Dar la urma, urmei toți suntem niște mici vrăjitori prin care facem viața mai frumoasă sau mai puțin, depinde de fiecare.

Ar mai fi o mulțime de seriale frumoase despre care aș putea vorbi, acestea nu sunt singurele, dar sunt unele dintre preferatele mele. Pot să spun doar că am avut o copilărie frumoasă, din punct de vedere cinematografic, evident mă pot uita oricând la ele, însă senzația pe care o trăiam atunci când eram copil nu se mai poate resimți la fel. Am vrut să vă aduc și vouă în față puțin din acea perioadă destul de îndepărtată. Sper că v-am trezit câteva amintiri, până atunci nu uitați să trăiți fiecare clipă, din ceea ce înseamnă „a mai fi copil”, s-ar putea să ca într-o zi să fie pentru ultima oară.

Text scris de Diana Butnaru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s