Întâlnirile ASJ te invită la povești de viață cu Ofelia Cozma

Asociația Studenților Jurnaliști (ASJ) redeschide seria evenimentelor din acest an cu Întâlnirile ASJ, care le sunt dedicate atât studenților de la Jurnalism, cât și iubitorilor de povești de viață ce inspiră. Invitata lunii martie din acest an este Ofelia Cozma, povestitor, antreprenor de stil și blogger. Evenimentul va avea loc duminică, 1 martie, de la ora 12:00, la Cărturești Iași.

Dincolo de întâlnirile cu profesioniștii din presă, întâlnirile cu oamenii din blogging sau freelancing dau o nuanță ludică Întâlnirilor ASJ. Organizat de peste doi ani, evenimentul i-a avut ca invitați pe: Sanda Nicola, Cristian Tudor Popescu, Dan Lungu, Cătălin Mihuleac, Florin Lăzărescu, Lucian Dan Teodorovici, Dan Negru, Moise Guran, Bogdan Suceavă, Andreea Marc, George Pleșu, Andrei Giurgia, Teodora Tompea, George Onofrei, Carmen Avram, Florin Irimia.

“Ne place să ne întâlnim cu oameni care ne inspiră și să le ascultăm poveștile. Poate că unele lucruri auzite de la ei, noi fiind încă pe băncile facultății, ne ajută să ne orientăm mai bine în spațiu, în societate. Ofelia vine cu o vibrație foarte bună, de care avem nevoie, pentru că uneori suntem debusolați de toate câte se întâmplă în jurul nostru într-un ritm amețitor. Avem nevoie să ne oprim și să ascultăm”, spune Lavinia Molociniuc, Președinte ASJ Iași.

Despre Ofelia| După cum îi place să se identifice, Ofelia Cozma este povestitor, sfătuitor, educator de stil, o prezență feminină greu de ignorat și nu doar prin prisma aspectului vestimentar pe care îl abordează, ci și prin finețea atitudinii sale. Iubitoare de artă, cărți, operă, teatru și social media, Ofelia scrie pe propriul său blog www.askofelia.ro experiențele sale din viața de zi cu zi.

ASJ| Ne-am propus să abordăm teme precum: Importanța unei vieți culturale în educația personală; Ce ținută trebuie să abordăm la un eveniment din punct de vedere vestimentar și verbal. Reguli de etichetă și protocol; Ce spune ținuta despre oameni?; Cât de necesar ar fi un curs de stil la Jurnalism?; Despre gafele (vestimentare și de vorbire) la evenimente publice. Cum evităm o situație jenantă și cum o folosim în interesul nostru? și multe altele.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul se va desfășura conform programului:
12.00 – Welcome Coffee;
12.15 – 13.00 – Prezentare Ofelia & topics;
13.00 – 14.00 – Dialog;
14.00 – 14.30 – Mulțumiri, concluzii, fotografii.

Asociația Studenților Jurnaliști din Iași (ASJ) este un ONG (organizație nonguvernamentală), care are ca scop susținerea și dezvoltarea abilităților media, relații publice și organizare de evenimente a studenților de la Jurnalism.
Cele mai importante proiecte inițiate sau produse de ASJ: Festivalul Serile Filmului Românesc (2010), Centenarul Filmului Românesc (2018).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s