Sanda Nicola la „Întâlnirile ASJ”

Asociația Studenților Jurnaliști din Iași notează în jurnalul „Întâlnirile ASJ” încă un eveniment de la care studenții ieșeni, de la toate facultățile, pot învăța din experiențele unui profesionist. De data aceasta, o readucem în capitala Moldovei pe jurnalista Sanda Nicola, la o întâlnire informală pe data de 10 mai, de la ora 16:00, în Sala „Ferdinand” din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.


Sanda Nicola activează de 17 ani în domeniul televiziunii ca reporter, corespondent, moderator și prezentator. A făcut parte din redacțiile Realitatea TV, Antena 1, TVR, B1TV, Pro TV Deva, Aljazeera English, France 24, iar din anul 2012 „se vede pe sticlă” la postul de știri Digi24. A urmat cursuri de Storytelling în Chicago și s-a specializat în producție de televiziune la Londra (BBC School) și și-a obținut licența în Științe Sociale și Științe Politice la Open University, Marea Britanie.

În ultima perioadă, și-a pus agenda, pixul și camera de filmat deoparte pentru a-și petrece timpul cu fiica sa, Agnes, și cu soțul acesteia, Liviu Iolu. Însă, cum o despărțire dintre un jurnalist și scriitură nu poate rezista prea mult, Sanda Nicola s-a transformat într-un scriitor și a adus în lumea rafturilor primul său volum, intitulat „Carte de identitate”. „Nu e o carte despre complexe depășite pentru totdeauna, nu e o poveste «de succes». Chiar dacă azi stau în echilibru, știu de-acum că nimic nu e definitiv, poți pierde într-o clipă de rătăcire tot ce ai dobândit cu mare efort. Recidiva e oricând posibilă”, mărturisește Sanda Nicola.


Întâlnirile ASJ este un proiect consacrat al asociației, în cadrul căruia studenții au derulat discuții pe teme actuale și ateliere de lucru. Printre invitații acestui proiect se numără: Carmen Avram, Robert Turcescu, Dan Negru, Moise Guran, George Hari Popescu, Adelin Petrișor ș.a.

Resurse online

Eveniment Facebook: Sanda Nicola la „Întâlnirile ASJ”

Pagina ASJ: Asociația Studenților Jurnaliști 

sb-lansare-carte-de-identitate-a3-iasi-universitate-preview

2 gânduri despre „Sanda Nicola la „Întâlnirile ASJ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s