Pentru cei care au făcut posibilă Gala „ZECE ani de 10”

În data de 19 ianuarie, am sărbătorit zece ani de activitate de la înființarea ASJ-ului. Alături de noi, i-am avut invitați pe jurnalistul Mihai Tatulici și pe directorul AGERPRES, Alexandru Giboi, care ne-au pus în temă dezbaterea: „Presa, o afacere din cuvinte. După 10 ani”.

A fost o seară plină de emoție, dedicată foștilor membri ai asociației, în memoria proiectelor desfășurate de-a lungul acestor zece ani. Printre invitații speciali, se numără și alte persoane importante cu care am colaborat în tot acest timp, și care au avut un impact semnificativ în decursul acestor ZECE ani de nota 10.

Evenimentul nu s-ar fi putut desfășura fără ajutorul sponsorilor noștri. Datorită susținerii acestora, Echipa ASJ a reușit să dobândească performanțe în domeniul jurnalistic. Gala „Zece ani de 10” a marcat evoluția Asociației Studenților Jurnaliști pe parcursul acestor ani frumoși.

Printre sponsorii noștri, cei ce au avut grijă ca acest eveniment să decurgă până la final, într-o manieră profesionistă și pentru care le mulțumim nespus, se numără:

Ateneul din Iași a găzduit evenimentul pe tot parcusul său, de la desfășurarea Galei, începând cu ora 18:00, până la seara de cocktail. Ateneul din Iași este, mai nou, un hub cultural, care propune ieșenilor evenimente de interes. Îi mulțumim lui Andrei Apreotesei, managerul Ateneului din Iași, pentru că este alături de noi.

Universitatea „Petre Andrei” din Iași este una dintre cele mai mari universități din țară și singură instituție de învățământ superior privat din Moldova cu grad de încredere, cu toate programele acreditate, incluse în oferta educațională. Pe această cale, îi mulțumim rectorului universității, Prof. univ. dr. Doru Tompea.

Fabrica de Print, o găsiți pe bulevardul Școală nr.112 (incinta Tamaz), Iași. Pentru promovare, cărți de vizită, bannere, casete luminoase, reclame și panouri publicitare, ASJ o recomandă cu încredere.

Grafica evenimentului a fost realizată de Marius Asiminei, cel care face conceptul grafic pentru două dintre proiectele mari ale Asociației Studenților Jurnaliști și ARTIS.

Mulțumiri Primăriei Municipiului Iași, pentru toată susținerea acordată în toți acești ani, și pentru că a ținut să ne ofere o diplomă aniversară cu ocazia celebrării a zece ani de activitate.

Cake Expert, sponsorul nostru, care din anul 2009, face cele mai delicioase torturi din Iași. Le face cu sufletul și cu un respect sfânt pentru bunul gust al clientului. Cu rețete tradiționale și cu ingrediente atent alese. Choux-uri umplute cu crema de vanilie fiartă, sau cu ciocolată veritabilă și vișine, tarte cu fructe proaspete, tarte umplute cu iaurt, sau tarte cu caramel, prin asta se caracterizează Cake Expert.

Cafeneaua Piața Unirii, unul dintre cele mai apreciate localuri din rândul studenților. Este situată în centrul Iașului, într-o zona ce aduce aminte de multele evenimente ce marchează istoria orașului.

Cafeneaua Noastră, situată în spatele complexului Palas Mall, este perfectă, fie că muncești pe rupte la birou, fie că te relaxezi cu prietenii, sau vrei o petrecere în familie fără bătăi de cap.

Bistro „La noi” se găsește pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 8. Un local luminos, primitor, călduros care te îmbie să încerci specialitatea casei.

Casa de vinuri Huși produce peste 20 de sortimente de vinuri, din care opt roșii și 12 albe, vinuri care au obținut numeroase medalii și premii la concursurile de specialitate din țară și din străinătate.

Atelier Mihaela Iacob, un loc perfect pentru design, decorațiuni și accesorii hand made de calitate. Este alături de noi la inițiativele asociației, de aceea îi mulțimim pentru insignele create special pentru Gala „Zece ani de 10”.

Casa de Vinuri Cotnari își are rădăcinile în vechi timpuri românești, pe când soiurile autohtone făceau rumoare în rândurile domnitorilor. Le mulțumim celor de la Cotnari pentru susținere!

De asemenea, le mulțumim partenerilor media: AGERPRES, Viva FM, TVR Iași, Iași Fun, Ziarul de Iași, Ziarul Evenimentul Regional al Moldovei, Radio Iași, inOraș.ro, Semne Bune, Iași TV Life, 360 UAIC, care au amintit, au scris și au promovat Gala „Zece ani de 10”. Pe lângă aceștia, Europa FM și Radio România Cultural au fost și ei alături de noi, tratând evenimentul ca un subiect de nivel național.

Asociația Studenților Jurnaliști a dorit să menționeze implicarea sponsorilor și partenerilor media în realizarea evenimentului Gala „Zece ani de 10″. Pentru că susțineți inițiativele noastre, vă mulțumim!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s