Pășesc cu dreptul spre jurnalism

Grei, dar frumoși! Prin asta se definesc anii de studenție. Să devin un jurnalist? Da, asta a fost viziunea mea, când mi s-a spus să visez la viitor. Iubesc ceea ce oferă această meserie, iubesc încercarea de a face reală plăsmuirea din mintea mea. Viața mi-a dat o palmă încă din primele zile ale facultății, m-a trimis acolo, undeva, departe de cei dragi. Cu toate acestea, ea știe că și aici voi întâlni alți oameni dragi, poate mai mulți, poate mai puțini, dar cu care pot împărtăși același vis, aceleași plăceri, aceleași dorințe.

Mereu am vânat provocările, mereu mi-am dorit ca ziua de ieri să mă facă puternica de mâine. Și, astfel, mi-am vânat existența. Timpul petrecut pe băncile liceului devine prăfuit, lăsat să dăinuie dincolo de anii ce ne fură. Așteptările cresc, grijile se înmulțesc și încrederea în tine scade, întrebându-te: e bine ce fac? E momentul să realizezi că facultatea devine examenul vieții. Și mi-am propus să o tratez ca ultima etapă din întregul proces al maturizării mele. Nu știam ce fac și poate că nu știu nici acum, dar am realizat că orice eșec pe care l-aș putea trăi în cadrul facultății, nu îmi poate schimbă percepția conform căreia locul meu este aici. După câteva zile de la începerea facultății, am început să simt nevoia de ceva, nu puteam să-mi dau seama ce îmi lipsește, și cu atât mai puțin să definesc ceea ce nu mă împlinea. Apoi, am stat și m-am gândit, iar după scurt timp m-am înscris în Asociația Studenților Jurnaliști, atunci am înțeles că acea nevoie pe care nu o puteam identifica atunci, acum nu o mai simt. Îmi doream să pot oferi atenția mea cuiva, să-mi ocup timpul făcând lucruri care mă definesc.

În fiecare noapte, se întâmplă să am același vis, în care timp de câteva secunde, mă oblig să încerc tot ce e nou, să greșesc, să cad și să ridic mai mult decât am prăbușit. Sunt unul dintre ASJ-iști și sunt mândră!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s