#ASJ la #munte

Respectând tradiția, dar aducând totodată obiceiuri moderne, membrii ASJ și-au făcut bagajele și, timp de trei zile, au poposit în stațiunea Gura Humorului. Gazda noastră a fost, pentru al doilea an consecutiv, pensiunea Bucovina, loc pe care-l recomandăm cu plăcere, mai ales pentru grupuri mari.

Gura Humorului cu paintball, spălatul vaselor, „La Bomba” și piscină  

Nucleul a fost, cu siguranță, energia – fie ne încrețeam frunțile la jocuri de societate sau de cunoaștere, fie la poveștile spuse cu mult patos sau chiar și când ne venea rândul la spălat vase. Echipa ASJ-istă, formată din 30 de omuleți care muncesc pentru a construi evenimente culturale deosebite, s-a unit și mai mult și și-a încărcat bateriile, iar acum, revine la Iași, cu forțe noi și pregătiți pentru ceea ce urmează.

Timp de trei zile, stațiunea nu ne-a lăsat deloc să ne plictisim. Am cucerit munții cu telescaunul și am coborât în viteză cu sania; ne-am relaxat la piscină și am surprins cele mai frumoase cadre cu telefoanele noastre. Strategia personală ne-am pus-o în valoare la un joc de paintball și am descoperit pas cu pas orașul care în 2015 și-a sărbătorit cei 525 de ani de la prima atestare documentară. Trebuie să menționăm că ne-am și amuzat în pizzeria La bomba, însă nu dezvăluim motivul – trebuie doar să treceți pe acolo și-o să înțelegeți.

Provocare cu un premiu

Pe toată durata călătoriei, am avut cu noi un titlu, un roman, o carte – toate pentru un nou scriitor pe care-l vom aduce în fața voastră foarte curând, la o nouă ediție a evenimentului „Scriitorul lunii”.  Vă provocăm să ghiciți scriitorul și cartea pentru următoarea ediție! Vă dăm un indiciu: este despre dragoste, iar coperta cărții are „gust” de cafea. Primul care ghicește și ne spune autorul cărții într-un comentariu la acest articol, o să primească de la echipa ASJ cartea  drept premiu.

3 gânduri despre „#ASJ la #munte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s