#ASJ la #munte

Respectând tradiția, dar aducând totodată obiceiuri moderne, membrii ASJ și-au făcut bagajele și, timp de trei zile, au poposit în stațiunea Gura Humorului. Gazda noastră a fost, pentru al doilea an consecutiv, pensiunea Bucovina, loc pe care-l recomandăm cu plăcere, mai ales pentru grupuri mari.

Gura Humorului cu paintball, spălatul vaselor, „La Bomba” și piscină  

Nucleul a fost, cu siguranță, energia – fie ne încrețeam frunțile la jocuri de societate sau de cunoaștere, fie la poveștile spuse cu mult patos sau chiar și când ne venea rândul la spălat vase. Echipa ASJ-istă, formată din 30 de omuleți care muncesc pentru a construi evenimente culturale deosebite, s-a unit și mai mult și și-a încărcat bateriile, iar acum, revine la Iași, cu forțe noi și pregătiți pentru ceea ce urmează.

Timp de trei zile, stațiunea nu ne-a lăsat deloc să ne plictisim. Am cucerit munții cu telescaunul și am coborât în viteză cu sania; ne-am relaxat la piscină și am surprins cele mai frumoase cadre cu telefoanele noastre. Strategia personală ne-am pus-o în valoare la un joc de paintball și am descoperit pas cu pas orașul care în 2015 și-a sărbătorit cei 525 de ani de la prima atestare documentară. Trebuie să menționăm că ne-am și amuzat în pizzeria La bomba, însă nu dezvăluim motivul – trebuie doar să treceți pe acolo și-o să înțelegeți.

Provocare cu un premiu

Pe toată durata călătoriei, am avut cu noi un titlu, un roman, o carte – toate pentru un nou scriitor pe care-l vom aduce în fața voastră foarte curând, la o nouă ediție a evenimentului „Scriitorul lunii”.  Vă provocăm să ghiciți scriitorul și cartea pentru următoarea ediție! Vă dăm un indiciu: este despre dragoste, iar coperta cărții are „gust” de cafea. Primul care ghicește și ne spune autorul cărții într-un comentariu la acest articol, o să primească de la echipa ASJ cartea  drept premiu.

3 comentarii

  1. Sunteți minunați! Mă bucur că ați avut timp frumos. Articolul este pe măsură, izvorând din inspirație jurnalistică! Vă pup

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s