Să învățăm de la cei mai buni

Sunt de părere că atunci când vrei să urmezi o carieră într-un anumit domeniu trebuie să iți alegi din timp un model de succes, o persoană care a reuşit în acel domeniu prin multă muncă şi dăruire. Pentru mine, acest model se numește Ovidiu Ioanițoaia, directorul ziarului Gazeta Sporturilor şi realizatorul emisiunii radio „Tribuna 0” de la Europa FM.

Îi urmăream emisiunile încă de pe vremea când nici nu ştiam cu ce se mănâncă această meserie. De fapt, nici măcar fotbalul nu-l înțelegeam prea bine. Eram doar un puşti. Însă mi-a plăcut ceva la acest om de presă şi m-a făcut să fiu mai atent şi mai interesat de fenomen. Acum îmi dau seama că Ovidiu Ioanițoaia nu se pricepe doar la fotbal, el este o adevărată enciclopedie. Pasionat de tot ce înseamnă sport.

Meseria de jurnalist presupune multe abilități. Printre cele mai importante, în opinia mea, sunt răbdarea şi calmul. Aceste calități îl conturează pe ziaristul Ovidiu Ioanițoaia, fiind dobândite după ani de muncă. Indiferent de invitații din studio, unul mai vocal ca altul, sau de intervenția telespectatorilor, acesta încercă să-şi păstreze mereu calmul, indiferent de situaţie. Lucrurile pot degenera într-o secundă, lumea sportului fiind foarte primejdioasă. Mai ales în perioada de glorie a GSPTV-ului, unde certurile erau la zi.

Gazeta Sporturilor reprezintă, în momentul de față, unul dintre cele mai îndrăgite ziare din România. Echipa condusă de Ovidiu Ioanițoaia este una dintre cele mai profesioniste din întreaga țară. Un colectiv de invidiat de către orice altă redacție de la noi. În momentul de față au o întreagă echipă de jurnalişti de investigație care se luptă să aducă adevărul oamenilor. Această echipă realizează ceva unic în România. Fără doar şi poate, o mare parte a succesului ziarului din ultimii ani, mai ales în această vreme de criză pentru presa scrisă, se datorează acestui om care a reuşit să adune o echipă de ziarişti de cel mai înalt calibru, care muncesc enorm de mult pentru a menține în viață sportul românesc scris şi chiar jurnalismul în general.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s