ASJ Recrutează!

ASJ recrutează
Joi, 20 octombrie, de la ora 20.00, ne adunăm de prin cămine, de la „Cuza” sau „Asachi”, de la Litere, Informatică sau Geografie să ne cunoaștem, să ne împrietenim și să punem la cale cele mai frumoase proiecte studențești. Pentru a veni în familia Asociației Studenților Jurnaliști ai nevoie de o cantitate mare de curiozitate, curaj, dar și multă implicare.
Noi, membrii ASJ, mergem, mai devreme, într-un loc cald și frumos din Palas Mall, la Cărtureşti, și te așteptăm și pe tine pentru a lua parte la un eveniment care ne aduce împreună. Anul acesta, am câștigat premiul, oferit de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), pentru cel mai bun proiect studențesc, iar acum ai și tu ocazia să muncești, să te distrezi și să aduni premiile alături de noi.
Recunoaștem, avem emoții, dar le stăpânim la un ceai, la câteva discuții susținute de filmulețe și fotografii. Să nu uiți, pe 20, de la 20.00! Te așteptăm!


P.S.: Mulțumim, Cărturești Iași!
ASJ recrutează
ASJ recrutează
Reclame

Autor: Asociația Studenților Jurnaliști

Asociaţia Studenţilor Jurnalişti din Iaşi (ASJ) este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, care are ca scop susţinerea intereselor socio-profesionale ale studenţilor de la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și nu numai. De asemenea, ASJ promovează activităţile ştiinţifice, culturale si publicistice ale studenţilor ieşeni şi doreşte consolidarea relaţiilor cu mediile universitare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s